Praktische informatie

Vliegtickets

Je kunt je vliegtickets boeken via diverse aanbieders. Zelf boek ik mijn tickets via de site Triptime en vlieg ik vaak met Sunexpress. Dit is een fijne vliegmaatschappij, ook goed te weten is dat er 8 kg handbagage en 30 kg ruimbagage is toegestaan. (Bij andere maatschappijen kan dit erbij gekocht worden, wat de tickets weer duurder maakt.)

Vervoer van vliegveld Izmir - Güzelçamlι

Vanaf het vliegveld zijn er diverse mogelijkheden om op de plek van bestemming te komen. 
Zelf boek ik vaak vervoer bij Last Minute Transfers, een goede organisatie en gunstige prijzen. Zij zijn bereikbaar via email. 

Mocht je liever een auto huren en zelf komen dan zijn er op het vliegveld van Izmir diverse autoverhuurbedrijven. Dit is makkelijk op te zoeken via internet. Ik kan Cizgi rent a car aanbevelen. 

Zorg in ziekenhuizen

Söke Egemed Hospital is een privékliniek, waar goede zorg, efficiëntie en hygiëne belangrijk zijn. In de link hierboven zie je dat er nog andere locaties zijn, o.a. in Kusadasι. 

Zorg dat je een goede reisverzekering afsluit en check ook je zorgverzekering. Turkije valt niet altijd binnen Europa en dit kan gevolgen hebben voor je dekking. 

Annuleringsvoorwaarden

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:

* Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat jij jouw mail aan ons hebt verzonden.
* Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom, dat komt neer op de aanbetaling.
* Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
* Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
* Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van een vakantiehuis. Indien een boeking(sverzoek) geannuleerd moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van je. 

Maak je website met Websitemachine.nl