Wie zijn wij?

Artje van der Linden:

Vele jaren heb ik lesgegeven op verschillende middelbare scholen in de eindexamenvakken Beeldende Vorming en Kunstgeschiedenis. Nu ben ik anderhalf jaar met prepensioen: fijn om weer zelf dingen te doen en te ontdekken op dit gebied; Turkije is een rijke bron van inspiratie. Vanaf 2001 kom ik in Güzelçamlı. Dat beviel zo goed dat we een ‘grondje’ gekocht hebben en een huis hebben gebouwd: een heel avontuur. Villa Artemisia is een fijne plek om te verblijven en biedt genoeg plek om te kunnen schilderen. Mijn Insta- account & mijn website is www.mykale-villa.nl

 

Evie Mol

In mijn werk als leerkracht draag ik graag kennis en creativiteit over. Heerlijk vind ik het als ik jonge kinderen of mensen kan inspireren zodat talenten aangeboord worden en zij zich kunnen ontplooien. Door de jaren heen is het werken met gemengde technieken één waar ik blij van word. Het werken met verschillende materialen geeft mij de mogelijkheid 'out of the box' te denken en te experimenteren. Ik heb een eigen stijl gecreëerd die bij mij past en waar ik mijn scheppend vermogen in kwijt kan.
Bijzonder vind ik het als mensen geraakt worden door mijn werk en een emotie mogen ervaren, dat maakt verbinding van hart tot hart!
Sinds september 2020 woon ik het grootste gedeelte van het
jaar in mijn eigen woning in Güzelçamlı waar ik ruimte ervaar om mijn talenten te kunnen ontplooien en schilderactiviteiten kan organiseren.


Evie Mol Schilderkunst
www.eviemol.com


Maak je website met Websitemachine.nl