Workshops Evie Mol Schilderkunst

Voor mij is schilderen...loslaten, kijken, ontdekken, kijken naar kleuren en balans vinden.

Steeds weer opnieuw zoeken, laag over laag werken en verbinding creëren.

Wanneer er verbinding ontstaat tussen mij en mijn schilderij, dan zou het zo eens kunnen dat ik mijn doel bereikt heb. 

Het schilderen helpt mij om te verwerken wat er was, om uit te beelden wat er is en om kleur te geven aan wat er gaat komen. 

Voor mij is het een uiting van mijn emoties en gevoelens. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn creatieve talenten en vaardigheden te gebruiken en gedachten, woorden en het leven van alledag te verbeelden. 

In mijn werk als leerkracht draag ik graag kennis en creativiteit over. Heerlijk vind ik het als ik jonge kinderen of mensen kan inspireren zodat talenten aangeboord worden en zij kunnen ontplooien. 

Tijdens de workshops komt dit ook tot uiting en kan ik mijn vaardigheid als leerkracht kwijt. Je zal deze dag kennis maken met verschillende materialen en technieken en zo je eigen creatieve proces doorlopen.

Enkele vragen die ik daarbij zou kunnen stellen zijn: welke kleuren spreken je aan? Wat beweegt je op dit moment? Wat zou je graag willen vertellen in je schilderij? Of wil je misschien helemaal niets vertellen en gewoon lekker beginnen. Het kan allemaal deze dag. Ik neem jou mee om je talent te gaan (her)ontdekken en of te ontplooien.

 Meer praktische info klik op mixed media workshop

Maak je website met Websitemachine.nl