Schildervakantie 15 - 22 oktober 2022 in Villa Artemisia

Schildervakantie 15 - 22 oktober 2022 in Villa Artemisia

Update schildervakantie!!
In de herfstvakantie, van 15 - 22 oktober 2022 organiseer ik samen met mijn vriendin Artje van der Linden, docent kunstgeschiedenis & beeldende vorming, een schildervakantie in Villa Artemisia.
Het zal een divers programma worden van schilderen, ontspannen, cultuur, natuur en lekker eten. Tijdens de schilderweek willen wij diverse kunstenaars centraal stellen en daarbij verschillende schildertechnieken aanbieden. Daarnaast heeft de omgeving van Güzelçamlı veel te bieden en kun je genieten van de Turkse gastvrijheid. 

Kort overzicht programma schildercursus Turkije, wil je meer informatie? Download dan onze flyer en geef je op via info@eviemol.com
Op zaterdag kom je aan in de middag of in de nacht. Afhankelijk van je vlucht. Je wordt ontvangen met een hapje en een drankje door Fatma en naar je kamer gebracht. 

Dag 1: Op zondag genieten we van een uitgebreid ontbijt en maken we nader kennis met elkaar. Daarna zal het programma bekend gemaakt worden. Zondagmiddag is vrij te besteden. In de avond om 19.00 is er een welkomstdiner. 

Dag 2 t/m 6 is het programma als volgt:

09.00 uur: Uitgebreid Turks ontbijt door Fatma
09.30 tot 13.00 uur: Schildercursus onder de bezielende leiding van Artje en Evie
De lunch is optioneel, behalve op woensdag tijdens de excursie.

De middag is vrij te besteden; lekker door schilderen/naar het strand of luieren in de prachtige tuin/terras.

17.30-18.30 uur: Werkbespreking in de tuin of coridor. 
Dag 4 en dag 6 zullen we met elkaar dineren om 19.00 uur in de voortuin. 


Op dag 6 na de schilderochtend ruimen we alles op, even opfrissen en daarna gaan we genieten van een afsluitende expositie/werkbespreking met een hapje en drankje. Waarna een feestelijk afsluitend diner voor ons klaarstaat.

Dag 7:Na het ontbijt vertrekken we richting vliegveld.

22-07-2021 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl